lauantai 10. tammikuuta 2015

Tallinna vol.2.

Kävin joulukuun alussa Tallinnassa kun tuli sopivasti veronpalautukset. :) Matkustimme Eckerö laivalla sillä nopeammalla joka ei kirjaimellisesti ollut sitä..laivan lähtö satamasta myöhästyi melkein tunnin ja paluu matka viivästyi melkein puolituntia.

Matkustimme taksilla Kumu nimiseen taidemuseoon jossa en ole aikaisemmin käynyt. Museon muistutti hiukan Kiasmaa ja liput olivat edulliset, aikuisten lippu oli 5€uroa. Museossa oli Art deco muotia Aleksandre Vassiliev: in kokoelmasta näyttely jonka vuoksi kävimme siellä.

Puvut, hatut ja asusteet olivat 1920- ja 30 luvulta.






                          Upeita helmikirjailtuja pukuja ja herkullisen väriset vieläpä.

Jatkoimme matkaa taksilla uuteen kauppakeskukseen Ulemiste. Söimme siellä ja ostin muutaman vaatteen ja laukun. Koska aikaa oli sen verran vähän matkustimme Karnaluksiin taksilla. Ovella huomasimme että tukku menee kiinni klo.17 ja klo. oli 16:15! hirveä paniikki iski ja ehdin ostaa vain puolet mitä oli ostoslistalla ja aikaa ei ollut heräteostoksille. Lähettyvillä olevat kangaskaupat menivät kiinni noin klo.18-19:00 aikoihin. Kangadzungel myymälä lopetti näköjään koska kaikki tuotteet olivat -70% ja parhaat tuotteet olivat jo viety.

Piilovetoketjuja ei näköjään voi olla liikaa..Kaikki Karnaluksista paitsi helmet ja ruusunapit kangadzungel:ista.

 
         Kullan ja hopean väristä pitsiä. Hopeaa olisi pitänyt ostaa enemmän.


 
Lisäksi ostin 1m pituisen metalli viivoittimen.
 
Olen ommellut kaksi uutta hametta sekä yhden mekon joista tulee myöhemmin kuvia ja kuvista tule vieläpä hyviä koska sain Nikon järjestelmäkameran joululahjaksi.
 
Johanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti